18.3.15

especialistes


Les decisions de la Justícia, és a dir, dels jutges, sovint em resulten incomprensibles. Suposo que, com en molts altres casos, em falten coneixements especialitzats per poder arribar a entendre les conclusions. Per exemple, que l'Audiència de Barcelona hagi hagi arxivat l'actuació contra els imputats que formaven part de La Federació de Municipis de Catalunya al·legant com a principal argument que l'entitat no té caràcter jurídic públic. I a mi que precisament aquest caràcter privat on van a parar fons públics em sembla un agreujant...

Tampoc no entenc per què es van considerar innocents els imputats en el setge al Parlament, un fet que a mi, a diferència de la majoria de la societat catalana, em va semblar greu i punible. Continuo sense entendre, per què ara els condemnen sense possibilitat que presentin al·legacions.

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

penso exactament el mateix, però ahir quan escoltava l'alcade de Sant Feliu de Llobregat o l'Anna Pagans, ho vaig entendre una mica més, fins al 2012 era legal percebre aquestes dietes que a més a més cotitzaven i que en alguns casos ni tan sols anàven a parer al recepotor si no que ren per el partit.

miquel ha dit...

Si el que no entenc, Francesc, són les argumentacions judicials per arribar a conclusions. Potser més em valdria no llegir-les.