18.10.13

esquitxos


El que em sembla trist de l'assumpte de la patent o registre de l'estelada per part d'un empresari valencià-català que anunciava un diari madrileny, no és la bufonada publicada en la primera pàgina de rotatiu, sinó la publicitat que li van fer els altres diaris i diversos mitjans públics i privats en repetir la notícia per confirmar-ne les argumentacions o bé per desmentir-les a partir dels experts en el tema consultats. Que algú vagi defecant voluntàriament en públic és una qüestió lamentable, però que d'altres s'acostin a olorar la merda i a analitzar el seu contingut em sembla una perversió innecessària.

Ara és quan algú hauria de preguntar, I tu?

Home, jo tinc alguns dies irracionals i se m'havia acudit la possibilitat de patentar, sense ànim de lucre, només per la fama i amb una durada únicament anual, a partir del proper gener, una nova estelada. I que quedi entre nosaltres, no sigui cosa que algú m'agafi la idea.



5 comentaris:

Júlia ha dit...

Em sobra la data de 1714, uns fets tan mitificats i tergiversats que caldrien una revisió a fons, sense complexos, però em temo que ja no és possible. Millor mirar sempre el present.

Francesc Puigcarbó ha dit...

no sabia que es podien registrar les banderes, en teoria no són propietat d'una persona sinó d'un poble. El que em pregunto és si està registrada l'espanyola, o la nord-americana.

Carme Rosanas ha dit...

Penós del tot, malaltís, merdós, el fet, vull dir, no pas la teva estelada... ;)

Registra-la, home, que quan no puguem utilitzar l'altre utilitzarem la teva... he, he, he... jo també pensava patentar la meva, el logo del Blog-Via i mira, ja en tenim dues!!! ;)

No crec que aquesta sigui prou coneguda com perquè me l'hagin birlat també, no?

fra miquel ha dit...

No se'n parli més Home!
La merda remenada amb un pal encara fa més pudor...
Passem a un altre post. Va!
;o)
Salut!

miquel ha dit...

Júlia, tu saps prou bé que qualsevol revisió de 1714 és inútil per canviar les iconografies de la majoria dels mortals que ens movem per les publicitats dels qui tenen més poder mediàtic.
Estic amb tu: present. I si es pot preveure una mica el futur...

Francesc, veig que no has seguit gaire el "rifirafe", i mira que era tema gairebé obligat per un "Collonades".

... miserable i patètic, Carme. No segur que no te l'han birlada, i si vols fem una societat per patentar el que calgui :-)

Et faig cas, Miquel. Després d'aquesta petita remenada que ha arribat a pocs nassos, passo a un altre tema, o, més ben dit, escric el que m'agrada :-)
Salut