31.3.11

la grandeur...

Fa uns dies llegia a "La Vanguardia", la que si diu que les vaques volen ens ho hem de creure, la notícia següent:


"...Esa es la bomba de los nuevos anarquistas", aseveró el prominente actor, que próximamente interpretará en una nueva adaptación cinematográfica a Asterix, así como al que fuera consejero del zar ruso, Rasputín...

El fet em sorprèn, perquè Depardieu fins ara ha fet d'Obèlix, però no en dubto. De tota manera, penso que no és cap novetat que els actors s'hagin hagut d'aprimar o d'engreixar per interpretar determinat personatge, el que és més inusual és que s'hagin d'empetitir. Després penso que potser no és això, que els francesos, que ja sabeu com són, han pensat de demostrar al món que la crisi a ells no els afecta i ho volen representar amb un Asterix fora de mida. El que costa d'imaginar és que trobin un Obelix proporcionat al seu company, i ja no dic res de tota la resta: Panoràmix, Ordralfabètix, Asseguratòrix, Capdegarròtix, Farbalà... I Idefix? Com serà Idefix? I els romans? Qui farà de romans?

Aquests gals...!


4 comentaris:

Allau ha dit...

Depardieu segurament és un actor limitat pel seu físic, però no hi ha dubte que Berlusconi farà tots els papers dels romans. França és una nació complicada. Itàlia és FÀCIL!

Francesc Puigcarbó ha dit...

ESTAN BEN BOJOS AQUESTS GALS!


paraula de pas: WALLY (l'he trobat)

Júlia ha dit...

Ja totes les aventures en les quals els Asterixos es rifen els romans mostren com es llegeix la història al país veí... Depardieu no sé si és bo o mal actor, ha tingut sort, però no li tinc cap mena de simpatia, la veritat.

miquel ha dit...

...sempre que Sakozy li ho permeti Allau; però segur que Berkusconi intentarà organitzar alguna festeta amb Farbalà, que en aquest aspecte no coneix fronteres.

La cosa ve de lluny, Francesc.
Mira que porto temps buscant-lo :-)


Va, Júlia, si fa no fa tots els països tenen els seus Asterixs, encara que a alguns les pocions màgiques els van més bé.
Has llegit aquesta semientrevista amb Depardieu? No, no es fa estimar gaire.