18.8.10

avui el títol hauria de ser en llatí, o potser en portuguès

A penes un ullada als blocs per assabentar-me que la gent virtual és viva i productiva: transcendent o intrascendent (?), amb ritme de vacances o ja en plena campanya de denúncies, combativa o laxa... A penes una mirada per comprovar que la xurri ha pujat l'apunt corresponent del dimarts, que no sé si serà fàcil o difícil de resoldre. A penes un obrir i tancar perquè només tinc dos dies de connexió a les tardes i els matins són per a altres activitats o lleures...

Aquí, al nord-est, amb un sentiment de saudade i del seu contrari, que no sé ben bé com deuen anomenar en portuguès. I els dies que passen lents i ràpids, o viceversa. I jo, que a vegades em trec les ulleres perquè se'm desdibuixin i d'altres que me les poso per veure'n els detalls.
















I una nit al pati (Amalia Rodrigues, Pessoa...), enyorant aquest viatge a Lisboa que encara no.


2 comentaris:

mar ha dit...

Bon dia, estimat amic pere!
Veig que ara estàs pel nord... nosaltres vam ser-hi dijous i dimarts passat (vaig estar a punt de trucar-te però van ser unes visites ràpides... catxis, vaig de cul)
El nostre estiu, a diferència del teu, està ple de feina i reformes a casa (quan vinguis no ho coneixeràs... hehehe) i les vacances les ajornem fins a l'octubre.
Ai, els fados...mmm...vam escoltar-ne aques juliol (no sé si era la mateixa cantant) i va ser una vetllada màgica.
T'envio petons desdibuixatssota la pluja
:)

miquel ha dit...

Uf, mar... hauries d'haver trucat!
Espeò que la feina us permeti de tant en tant una mica de lleure, que aquesta calor cansa i covida a l'aigua i a no fer res. Bé, de totes maneres l'octubre serà molt més tranquil, de turistes de luxe que no han de fer cues i enveja dels que ja tornarem a voler vacances.
Que les obres no us siguin carregoses :-)
Petons de festa major