28.4.10

santa innocència!

En resum:

Els representants del poble elaboren un Estatut. Aquest Estatut s’acaba de polir a Madrid. Els catalans (no entrem en percentatges) aproven el resultat final. Conclusions: Si hi ha tanta gent que manifesta que l’Estatut és correcte, el Tribunal Constitucional no hauria d’adequar la Constitució a l’Estatut? En tot cas, com que es preveu que l’Estatut sortirà força desvirtuat del Constitucional, hauran de tornar a votar-lo els catalans?

Proposar temes lliures a nens de 13 anys pot ser perillós si te’n surt algun de conscienciat políticament i encara sense la malícia dels polítics. Tractar d’explicar-li que els arguments lògics sovint s’aparten del funcionament polític és una tasca feixuga en què puc deixar la pell, i de resultats dubtosos. És més fàcil que el Barça demà passi a la final, tot i que jo tampoc ho veig clar, per molt que els jugadors hi deixin la pell.

5 comentaris:

kika ha dit...

no m'estranya que sigui tan difícil d'explicar perquè s'hi han d'incloure tantes mentides i hipocresies!

Anònim ha dit...

PER QUIN SET SOUS VAN TENIR QUE FER UN ALTRE ESTATUT?.
ARA O MAI.....POBRE MARAGALL COM EL VAN ENTABANAR.
I ARA QUE FOTEM?....TRANQUEM LA BARALLA?....AIXO MAI DIRA EL PSC..
ANEM A ESTRASBURG?QUINA FEINADA DIRA CiU....
I ACABAREM PERDEN BOUS I ESQUELLES.
JUGANT AMB BCN,

Montse ha dit...

Santa innocència!

tampoc no hi han deixat la pell...

lola ha dit...

A casa som tots tres tan poc entesos en futbol, que ens creiem que anàvem a pròrroga, i que allí ja ho teníem tot guanyat, amb el nivell de joc de després del gol. Quan hem vist que tot, tot!, s'havia acabat... Si ens punxen, no ens treuen sang.

miquel ha dit...

Sí, kika. És pràcticament impossible explicar-ho sense compartir l'experiència de la mentida que només proporciona el pas del temps.

Bé, tenir, tenir, mai no hem tingut bous i esquelles, encara que alguna vegada ens ho hem pensat. Què sé jo, Oliva.

En els fons creiem en els miracles, Arare, però una mica menys de saló i més de pell no hagués estat malament. Ep, va com va.

Santa innocència, lola!
En fi, que potser ha faltat una mica de ràbia, i travessar muralles tampoc no és tan fàcil (o allò de : dos no juguen si un no vol).
Una ampolla de cava que teniu de més per a la Lliga :-)