23.10.08

anotacions disperses i marginals

Ho llegeixo avui i ho he escoltat unes quantes vegades, referint-se a la tria de la llengua catalana: “tota la gent interessant que anava coneixent parlava en català. I jo volia integrar-me en aquell món, volia formar-ne part.”
Patrícia Gabancho

La Patrícia Gabancho s’ha convertit en una veu omnipresent als mitjans, i no m’estranya, domina tants temes... Ara, però, tinc la sensació que hi ha molta gent que no considera els catalans, vull dir els catalans que parlen català, gaire interessants. He sentit dir que la Patrícia també té uns coneixements importants sobre l’ensenyament al país. I moltes altres coses. Qualsevol (qualsevulla?) dia me la faran consellera de no importa què.


Continuo llegint, escoltant i veient i m’atreveixo a fer una proposta de modificació conceptual:
Democràcia 1 f. [LC] [PO] Sistema de govern basat en el principi de la participació desigualitària d’alguns membres de la comunitat política en la presa de decisions d’interès ...(censurat)

El que és segur és que la majoria de les decisions no són d’interès col·lectiu, que no ens faciliten la vida individual i social. És clar que hi ha col·lectivitats que no es poden queixar.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Si s'arriba a ensopegar amb uns quants carallots catalans que conec, segur que no l'aprèn, ja es nota que es movia en mitjans guais.

miquel ha dit...

I, a més, devia ser molt permeable als guais; ara costa més.