12.7.08

titulars

Vetllada distesa i agradable, de deixar-se anar. Potser ja són tots a dormir i fins i tot tenen somnis agradables. Llegeixo les darreres notícies de dos diaris. Sovint no sé quina és la notícia més important de les portades dels digitals. La primera que trobo? A veure, en un diari: La borsa es desploma un 3,03%...; a la dreta: Madonna no tem els 50 (els seus, se suposa). L'altre digital: Pujol: CDC ha de continuar agrupant gent diversa; en igualtat de condicions, a, continuació: L'iPhone s'exhaureix en poques hores; i, en tercer lloc, a la mateixa alçada: L'incident de Cofrents va ser causat per un curcircuit; més avall, amb més espai i foto gran: La reina de la carretera (sobre les H-D).

No vaig gaire més enllà en la lectura de titulars, puc dormir tranquil. Abans em fabrico el meu propi titular, que mig sé per què em ve al cap: Els plans d'Obama per Guantanamo. Cada lector pot canviar els dos noms propis pels que més li convinguin, sempre que respecti la intenció original del títol.

En aquestes hores, llegir titulars, i encara més inventar-ne, deu ser una conseqüència perversa de les caipininhes. Escriure'ls i pujar-los al bloc és completament inadmissible.

2 comentaris:

aiguamarina ha dit...

Deu ser un vici aixó d'anar a dormir tard, però trobo que les caipirinyes no hi deuen tenir gaire a veure, si no més aviat les transformacions, que penetren sota la pell i tot i no canviar el qué, si cal canviar el cóm.
El titular...

"Guantanamo per Obama és un d'els pals"

miquel ha dit...

Se me'n va anar la son :-)

Endavant amb el nou tutular!