10.11.07

espai publicitari

Avui cedeixo el meu post al bloc transformacions, que acaba de concretar les bases del joc, concurs sense competitivitat amb premi sense recompensa econòmica, o com se li vulgui dir (sembla que no s’aclareixen gaire). M’assegura que ja té transformacions a punt per començar a omplir el bloc i que hi ha transformadors que es barallen perquè volen ser els primers a col·laborar, però no me’n refio gaire. En fi, no importa, ja sabeu que als amics s’han de fer costat en qualsevol circumstància, i jo no em puc negar a fer la publicitat que em demana. Que li feu o no una visita és cosa vostra.


(Perdona que no sigui més entusiasta, però fins que no vegi que la cosa comença a rutllar... Que demani que t’enllacin els blocaires? Va, va, que ara tinc una mica de feina... D'acord, incloc la imatge.)

3 comentaris:

zel ha dit...

Jo tampoc ho he entès gaire, però ja anirem veient, no? Abraçades!

zel ha dit...

És ben bé que s'ha de ser ruc per fer el que he fet, ara sí que entenc una mica més de què va la cosa. Per cert, jo puc transformar un text? el puc triar? Van ordenats? S'ha d'explicar com es transformen? Home, si només és una mica de volar el cap, ja m'agrada!!!!

miquel ha dit...

Ja veig que has anat molt ràpida i que feia dies que no em seguies la pista :-)
És clar que pots ser transformadora: nomes cal que m'enviïs el teu text via mail. No sé si me'n sortiria en un intent breu d'explicació de totes les preguntes que fas. Et puc remetre a les "bases" -i potser altres posts- del bloc "transformacions"?
Abraçades.