14.11.07

el 30è joc literari d'en Jesús M. Tibau

En Tibau s’ho passa de conya -i nosaltres també- amb les seves endevinalles literàries que ens fan voltar per les virtualitats de la xarxa i per la geografia, també virtual, del país. Després invita alguns a prendre’s unes ampolles de vi o a passar un cap de setmana per terres del sud, sense virtualitat, en directe. En Jesús és un blocaire-escriptor-funcionari-relacionspúbliques que ens porta una mica de joc literari els dimecres de cada setmana, i nosaltres que li ho agraïm.

Ara, per celebrar la trentena setmana de l’aparició del primer joc literari s’ha empescat un macrorecorregut i ens diu que la cosa anirà així:

Ja fa 30 setmanes que el bloc Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com) proposa jocs literaris cada dimecres, amb regals mensuals inclosos que sorteja entre tots els participants, i per a celebrar-ho ha organitzat un joc especial amb la col·laboració d'una bona colla de blocs.
L'objecte d'aquest 30è joc literari consisteix en trobar diversos fragments del llibre Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders, repartits per tots els blocs col·laboradors.


El meu text és el següent:

"Per tota l’extensió de les maresmes surava una quietud de desert, un silenci profund i angoixós que l’oprimia."



Si voleu participar, trobareu les instruccions a Tens un racó dalt del món, a partir del 14 de novembre al matí, al post del seu bloc titulat 30è joc literari.

I res, que en Tibau no ens diu als col·laboradors quants fragments trobarem ni en quins blocs, de manera que és qüestió d’entrar a casa seva i anar seguint.

És possible que els participants hagin de demanar les vacances que els deuen a la feina o bé una excedència per poder fer el camí proposat. Bé, ja veurem si jo em decideixo, dependrà del premi.



Aprofito aquest espai publicitari per recordar un altre joc aquí a la vora, a transformacions, on alguns de vosaltres i jo tenim una participació més directa amb un viatge que afecta únicament a la imaginació.

I més publicitat: sembla que dema a quarts d'11 hi haurà una tertulia a través de xat a "la tertúlia". Més detalls al bloc.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Aquests blocs-blogs cada dia donen més feina, ara que s'havia abaltit l'allau de memes, jocs literaris, transformacions i xats. M'hauré de jubilar per estar al dia, òndia.

miquel ha dit...

Ja ho pots ben dir.