24.2.06

rematar

Segons Vilaweb o segons la policia:
"Tres morts a trets en un hotel d'Escaldes
Segons la policia, un dels morts s'ha suïcidat després de matar els altres dos."

Caram amb el mort! I és que els morts cada dia són més vius, tenen més mala llet i es resisteixen a morir definitivament.
De fet, si volem ser precisos, aquest més que matar ha rematat.

(Veig que a "Vilaweb" ja han canviat l'entradeta. Llàstima. Això és el que té la premsa digital: que et poden fer passar per mentider.)

9 comentaris:

Hanna B ha dit...

en realitat han estat els dos morts que han matat el que s'havia suïcidat. tinc espies als cossos i m'ho han fet saber en clau megabeta.

Anònim ha dit...

En una publicació local, el periodista ha dit: que un dels morts la policia no sabia si s’havia suïcidat o s’havia escapat ! ?¿?¿

Anònim ha dit...

no sé si mai arribarem a saber tot l'entramat d'aquesta història... històries, cada dia n'hi ha... aquests senyors a nova york que s'han dedicat a vendre ossos, pell, visceres de cadàvers... és molt fort, la societat en què vivim ja no té límits, fa massa temps que no en tè...
Però no ens hi hem de capficar massa, perquè al cap i a la fi no tenim les respostes a les nostres mans, per tant bon cap de setmana tingueu!!! jo ja en tinc ganes de desconectar del món!
Esther

miquel ha dit...

Potser tens raó, hanna, i ara ens ho volen tapar. (m'has de passar la clau megabeta).

Que fort, jaka! Ja ho dic jo, que els morts cada dia estan més en forma... i la policia que, com passa sovint, no s'acaba d'aclarir.
Entre nosaltres, però: algú hauria de vigilar els periodistes que tornen a la vida els morts tan alegrement.

Ni d'aquesta ni de moltes altres, com d'aquesta notícia tan estranya que insinues. Uns dies a la premsa i potser l'oblit. De totes maneres, no crec que proporcionalment hi hagi molts més casos ara que abans, el que passa és que estem superinformats (del que volen fer-nos arribar,és clar.)
Per cert, Esther, espero que aquest desconnectar del món que dius sigui només cosa de cap de setmana: al poble o a Sitges?

Anònim ha dit...

És realment espectacular que un mort n`hagi matat altres dos. Però el realment espectaculat és que després s`hagi suicidat.

Aquest titular és millor que aquell de la Vanguardia de fa uns anys que deia "Cientificos demuestran que aguilas matant ovejas vivas". Quan el realment fort sería que matessin ovelles mortes. Extrem aquest que ha aconseguit el cadaver xinès a Andorra.

Chamb

Xurri ha dit...

Doncs testimonis presencials m'ha dit que el tercer individu, pistola en mà, cantava just abans de disparar "...antes muerto que suicida, ai que suicida, ai que suicida..."

Anònim ha dit...

és clar que només és una desconnexió de cap de setmana! no està la vida com per desaparèixer! jeee! m'encanta desconnectar i Sitges és dels millors llocs que he trobat mai! Petons i bon finde a tots!
Esther

Anònim ha dit...

Ja es aixo ja, cada dia els morts estan mes vius.

miquel ha dit...

Sí, Champ, les ovelles vives encara les podien matar. De totes maneres el diari insinua que alguna vegada les àguiles s'havien atrevit amb ovelles mortes...

Trobo, xurri, que tu i l'hanna b, teniu unes connexions molt de primera mà. No sé, no sé: resulteu una mica sospitoses.

Doncs a mi, Esther, com pots llegir, la desconnexió em va anar bé, però la reconnexió no m'ha estat gaire satisfactòria.

No diré que no, joseparnau, sobretot políticament...