28.9.05

puc concursar?


Connectats als llibres
Ja coneixeu la darrera proposta de l'Any del llibre i la lectura? És un joc a Internet en què els participants llegeixen llibres, recomanen lectures i guanyen un bon grapat de premis. [26/09/05]

Entro a Lletra per veure-hi les novetats i suggeriments i em trobo el text de més amunt. Vaig directe al gra i clico el segon enllaç. Llegeixo entre línies, i en un rampell d’exconcursant amb poca sort, i sense encomanar-me a ningú, començo a omplir el qüestionari de registre amb les meves dades. Quan arribo a la pregunta “la teva escola/institut és”, començo a sospitar que no m’admetran com a concursant, tot i que podria respondre la pregunta sense mentir. Vaig enrere i em repasso les bases.

Qui pot jugar?
Per jugar només cal un ordinador connectat a Internet i una adreça electrònica. El joc es divideix en 6 partides de 15 dies cadascuna i va dirigit a jugadors de totes les edats: infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 13 a 16) i adults (a partir de 17).
Concloc que entro en la tercera categoria, però no ho acabo de veure clar. Puc competir amb els nois de 17 anys? Res no m’ho impideix, segons sembla.
L’últim punt de les bases, però, em torna a fer reflexionar.

Per a escoles i instituts hi haurà els següents premis:
El centre més llegit: guanyarà l'escola o institut que hagi proporcionat més participants al joc o que hagi col·locat més alumnes entre els primers 500 classificats de la categoria "El més valuós".
El centre amb més amics: guanyarà l'escola o institut d'on siguin els alumnes que hagin generat més comentaris de llibres.

Crec que el primer punt d’aquesta base em pot incloure, però no em resulta tan evident que pugui ser considerat apte per al segon, a no ser que el concepte “alumnes” tingui un sentit ample: qui és que no es pot considerar alumne d’alguna cosa?

Què faig? M’inscric i participo i ja veurem què passa? Em torno a llegir les bases? Envio un correu als organitzadors preguntant-los si realment puc concursar? Desisteixo directament?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Prova, prova, la questio es jugar.
Com deia aquell: A jugar!!

mar ha dit...

no sé on he trobat jo aquest joc (avui) però hi he estat jugant (sense llegir ni una base) i m'he quedat sorpresa de la sort que tinc contestant test... deunidó les que he acertat si tinc en compte que no llegeixo mai llibres!!!
(dec tenir la informació en el subconscient, d'alguna altra vida viscuda)
en fi, que millor que el nois juguin a aquests jocs que no a d'altres

mar ha dit...

bé, no t'ho he dit... però quan jugava he pensat que tu i jo podríem fer un bon equip (guanyador, clar)... jo et llegeixo les preguntes i tu em dius la resposta, jo l'apunto i auuu... a guanyar punts

que m'en dius??? no tots els dies, ni a tothom, faig propostes com aquesta...

miquel ha dit...

Se'm presenten dos inconvenients, joseparnau: 1. en els jocs organitzats m'agrada poder accedir a un premi important. 2. no tinc clar que sigui el jugador idoni per aquest joc.

Veig, mar, que avui el llibreter
també enllaça amb el concurs sense que quedi clar si hi participarà. A mi em sembla que si li féssim la teva proposat a ell ens en sortiríem millor perquè la veritat: entre tu que ets més intuïtiva que lectora més enllà de la pàgina 36, i jo, que encara estic llegint novetats del segle passat, no sé si en tindríem prou per quedar els primers.
Què et sembla un trio? I que consti que jo tampoc faig aquestes propostes tots els dies.

mar ha dit...

fet!

bon trio: saviesa, coneixement i intuïció

i que consti que jo no dic que si tant fàcilment
:)

el llibreter ha dit...

Crec que un escamot de nolectors hostils m'ha descobert. Semblen tranquils, però mai no se sap... En qualsevol cas, tant si és paranoia com si no, no tinc gaires ànims per concursar-hi: he de preparar les defenses: políptoton, paragoge, poligènesi...

Salutacions!

miquel ha dit...

Entenem -suposo que puc parlar també en nom de la mar- el teu neguit, llibreter. Llàstima, perquè hauríem triomfat. Sigui com sigui, guarda't dels nolectors. T'aconsello que emmagatzemis també epítesis, i jo no sé si poligènesi o monogènesi... les metàfores són molt abundants, però encara conserven la seva proverbial efectivitat...

Anònim ha dit...

Well done!
[url=http://aujwbglt.com/resr/vopo.html]My homepage[/url] | [url=http://dicmofcd.com/nfvo/lpws.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Great work!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Thank you!
http://aujwbglt.com/resr/vopo.html | http://juqagmuy.com/mytp/xusi.html