17.6.05

100.000

Avui, dia 17 de juny de 2005, el meu antivirus Panda sembla que s’ha tornat boig, en la seva actualització diària m’ha presentat el següent missatge (en castellà): "nombre d’identificadors nous: 655". Aquesta entrada ha donat com a resultat que el total d’identificadors de virus del programa assoleix la bonica xifra de 100.000 (cent mil!). Aviat és dit, però per tenir-ne una idea aproximada de la magnitud podria dir que si cada dia es creés únicament un virus nou, cadrien més de 270 anys per arribar a la quantitat esmentada. Increïble!

Se m’escapa la finalitat d’aquest terrorisme informàtic. No entenc perquè aquells qui poden posar fi a aquesta plaga no hi fan res o fan ben poca cosa. O és que darrere dels terroristes hi ha alguna xarxa multinacional a la qual interessa aquesta situació? Dóna diners el terror? Algú en deu saber alguna cosa que jo només imagino.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no hi hagués virus no caldrien antivirus. Si no hi hagués lladres no caldrien polícies. Si no hi hagués fam i misèria no caldria la caritat (un bon negoci, la caritat vers el tercer món).
Nosaltres només imaginem. Altres decideixen.
Perejoan

miquel ha dit...

Tu ho has dit.

Anònim ha dit...

si no hi haguessin guerres no es vendrien armes, si no hi hagués diners no hi hauria avaricia, si no hi hagués virus no hi hauria antivirus i tampoc hi hauria la sida o la grip o ...

100000 virus??? carai amb el panda!!!
ara vaig a veure quants me'n troba el meu

mar

miquel ha dit...

Sí, mar, però la qüestió és perquè hi ha guerres, virus, sida... Els diners, no, que ja sé perquè són.

Anònim ha dit...

per diners, pere, per diners

això és el que mou el món, malauradament, encara que tothom, quan arriba el moment, morim pobres

i a sobre tenim la gosadia, els humans, de posar-nos l'etiqueta "d'intel.ligents"

(sort que el món segueix donant voltes....)

petons de mig matí
mar