24.5.05

marginalitats?

Començo demanant disculpes als lectors que des de catapings o bitàcoles han accedit on no era el meu propòsit. M’he fet un petit embolic amb la meva seu provisional. A Barcelona Blogs encara continuen sense fer-nos possibles nous posts o comentaris, excepte a uns quants privilegiats que per atzar connecten amb l’administrador en el moment precís que s’obre una escletxa en el seu misteriós sistema.


Aprofito per fer una doble reflexió breu: sobre el lloc i sobre una de les seves temàtiques.
A B. B. es poden trobar moltes procedències i temàtiques entre els blocaires. La majoria escriuen en castellà i no crec que passin dels 30 anys, tot i que se’m fa difícil de dir perquè no tinc ganes ni temps d’examinar els centenars de blogs perfectament catalogats per ordre alfabètic. Els usuaris no solen donar notícia dels seus blogs en altres mitjans, de manera que pot ser ben bé que alguns de vosaltres no els hàgiu visitat mai. Dubto, també, que entre ells hi hagi cap invitat a les jornades anunciades a Vilaweb, encara que penso que representen un sector important dels joves del país, i de més enllà, és cert.


Com que en l’aspecte publicitari hi ha la marginalitat que comento, no podreu trobar a Futur Català, que no és caracteritza precisament pel rigor classificador, cap dels blogs polítics que, si bé no són els més nombrosos, tampoc hi són absents. Us n’enllaço tres, sense gaires gaires comentaris: Libertad catalana, un lloc que dóna una visió alternativa del que es podria esperar sota aquest títol; Argelaguer, del qual no estic segur que no sigui un blog coral, que ara ha aturat una mica la seva producció; Cròniques de la nació catalana, que es va quedar en el primer post, però que prometia. I és que la visió i la interpretació de la realitat és d’allò més variada.

P. S. Què us sembla els llocs que posen com a exemple a B. B. , quan ens expliquen què és un blog, les seves temàtiques, com ho hem de fer per tenir visites, etc.?

"Alguns exemples de blogs:
Latest Kiss • Diari personal
Quands • Internet
Vilafranka • Regional
Diari d'un Noctàmbul • Diari
Jaime Subirana • Escriptor
Onnoth • Fotos cotidianes
Barcelonetes • Viatges
Quadern de sons • Música
L'aeroplà del Raval • Veïnal"

Ja ho veieu, cap de la casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I el blog de Flux ho posen així? Jaime Subirana? No sé... potser pixo una mica fora de test, però a mi em fa la impressió que B.B. deu ser de la corda babeliana.
Perejoan

Anònim ha dit...

No crec que vagis massa errat. Els exemples han estat un exercici de copiar i enganxar, així que, tal qual.